kaos på tisdagsvägen.

Idag har jag: packat som en tok.  städat som en tok. Växlat pengar. Fixat ett bra och säkert bankort. packat ännu mer. Köpt det sista till resan och nu ska jag sova eftersom jag ska upp 04.00 inatt. Vi hörs igen på söndag förhoppningsvis med massa härliga bilder. Tillsvidare. Ha det bra så hörs vi om 5 dagar igen! KRAM!

kärlek.

Frusna höstkvällar i en stad som ligger vid ett lustigt berg. I en lägenhet med oranga köksluckor och i ett sovrum som har en 90 cm säng med ett fluffigt täcke. I den staden, I den lägenheten och i den sängen finns en pojke. En pojke som kramar en hårt och säger snälla saker. En pojke som får hela ens värld att stå still och som får hela magen att pirra. När man ligger där i mörkret och ligger så nära att man känner varandras hjärtan slå och hur världen plötsligt börjar snurra runt en. Då händerna knyts och man vänder sig sakta om, blundar och låter ödet slå till. Läppar som möts. Händer på bara kroppar. Närheten och det ögonblicket man inser att man verkligen är kär. När man inser att någon faktiskt bryr sig om en och vill ens bästa. Det där speciella ögonblicket när man inser att man faktiskt hittat någon som tar emot en om man skulle falla. Någon som har en tröstande famn att gömma sig i. Det ögonblicket då man inser att någon är kär i en själv. Då ens kärlek till någon blir besvarad och man kramar om varandra i flera timmar och försover sig till skolan bara för att man insåg att ens känslor är besvarade. Kärlek är fint, bra och vackert och jag anser att det inte spelar någon roll hur länge man känt någon eller hur långt ifrån man än bor ifrån den personen man hittat och som får ens hjärta att slå dubbelvolter. Är man kär så är man och det är något man ska vara glad över. Glad att man hittat någon som tycker om en för alla ens sidor. Bra som dåliga. Någon som vill somna med en, hålla om en på natten och ligga och kolla på en när man sover djupt  flera timmar på morgonen. Det är en fin känsla kärlek. Hittar man kärleken ska man vara rädd om den och njuta. Bara njuta av allt som kärleken innehåller och tänka på framtiden i lagom mängd och bara vara positiv. Det är så tokigt hur kärlek förändras i takt med hur gammal man blir. Det är inte samma sak som det var förut. Nu är det djupare, mognare och vackrare skulle jag påstå. Kärlek är bra och allt som är kärlek för mig,det är du.

lördagen den 24/9 var det fest.

Foto: Josefine.

fear of the dark.

städa, packa, duscha osv.

Igår var den roligaste kvällen på länge. Jag dansade, skrattade, drack alkohol, drack vatten som smakade blod, pussades, kramades, åt goda mackor med en fin vän och en fin pojke. Somnade i en pojkes famn, missade två trappsteg och gjorde illa foten (igen). Oavsett vad som hände och inte hände igår var det så roligt. Dock glömde jag såklart kameran hemma, men Josefine har massa bilder så jag ska ta lite från henne. Om 3 dagar far vi till Italien. Så idag ska vi packa och städa. Jag har varit i övik idag och ätit lite mat på burgerking. Jag har även sagt hejdå till en pojke som jag inte får träffa på 1 vecka nu. Det är mindre kul. Hur som haver så ska jag gå och fortsätta med att må som jag förtjänar, dricka smultronsoda och bara dega. Vi hörs snart igen. Ciao.

taggad tjej som ska iväg på 70 tals fest.

Ikväll ska vi åka tillbaka till 70 talet och vi ska förvandlas till hippies.



Nu ska jag åka på stan med mamma i hopp om att försöka hitta lite flowerpower kläder eftersom Josefines bästa fyller 18 idag! Så grattis till Ludwig och ikväll ska vi dansa så fötterna blöder och förtära lite alkohol. Ja kvällen kommer bli grym har jag en känsla över och det största + av allt är att jag kommer ha en pojke med mig. Japp så är det, jag ska inte dansa själv ikväll och jag kommer inte gå hem ensam heller. Nej nu ska jag tagga tagga tagga för detta kommer lätt bli en av årets fetaste fester och oj vad kul det ska bli. När jag är fixad och klar kommer självklart en bild komma upp här och bilder från kvällen kommer ni få se imorgon någon gång! Vi hörs snart!
Peace out!


I want you tangled in the same sheets.


tre dagar och tre nätter.






Har varit hos älskade mormor och mofar och bara myst. Verkligen välbehövt och de är helt underbara.

åka tåg.

Idag far jag och jag kommer inte blogga först på fredag så vi hörs när jag kommer hem! KRAM!!!

jag skulle vilja gå med dig längs alla själars aveny.


¨

Packar, städar och gör massa annat. Imrogon ses vi och jag längtar.

imse vimse spindel.

Jag hatar spindlar och jag hatar att den här varelsen bor på min baksida. Den är äcklig men jag kunde inte låta bli att fota den, för den är rätt fräsig ändå. Fräsig men äcklig. Vi lämnar det så. Godnatt.

breathless.





ibland är det så svårt. Så svårt att bli älskad eller så svårt att bara duga och bli accepterad för den man faktiskt är. Jag undrar så många gånger varför du av alla människor håller min hand hårt och vandrar genom staden och visar att jag på något sätt och vis ändå är din och att ingen ska göra mig illa. Det är tryggt att gå hand i hand genom staden med dig. Det är fint och det gör mig glad för du är så bra och allting stannar liksom bara upp när du tar på mig och får hela mig att skratta och pirra och ja ni vet ju hur det är. Känslan av att man tror att man är kär och på något vis tillhör en så fin pojke att man vill visa det för hela världen.

It's not goodbye. It's Hello.






På tisdag ska jag lämna umeå för några dagar. Jag ska åka tåg och buss för att fara dit jag ska fara (tänker faktiskt inte berätta bara för att jag är lite elak idag) I staden jag ska till ska jag  fota från ett berg. Jag ska jogga upp för berget sen ska jag somna i en trygg famn 3 nätter i rad. Jag ska fara till mormor och hälsa på och berätta om allting, skolan, livet och om en viss person som gör allting så väldigt mycket lättare. Sen såklart Italien. Insåg just att det faktiskt bara är 10 dagar kvar. 10  dagar som bara kommer rusa förbi. Annars då? Det är faktiskt mer än okej, pusselbitarna faller på plats och jag blir lyckligare och lyckligare och tryggare i det som händer vilket känns bra. Idag var jag och lillebror på stan och jag fick med mig en tröja och ett par jeans, sen vinkade vi av Andreas på busstationen som lämnar staden för den här gången!
Nej nu ska jag fortsätta med packningen och bara vara glad. tusen kramar!

Jag vill vara din kärlek.Allt mitt är ditt.


Jag har letat efter kärlek. Jag har saknat efter kärlek och nu tror jag att jag har hittat kärlek. Eller så är det som så många gånger förut, att allt sedan slutar med ett krossat tonårshjärta. Jag önskar jag kunde ha orken att vara den ultimata flickan för dig. En flicka utan problem och bekymmer, för sanningen är att du förtjänar inte all den här skiten jag utsätter dig för. Alla tårar och alla sår. Du förtjänar det bästa och jag är osäker om jag kan ge dig det där lilla extra. Det gör ont att inse sanningen och det är svårt att inse att jag har haft rätt hela tiden när jag tänkt att "det här är för bra för att vara sant" och att du är för bra för att vara sann. Ibland har jag svårt att tro på dina ord. Kanske för att jag är rädd att bli älskad och rädd för att någon tycker att jag duger. Vi har nog att tänka på känns det som och hur rätt det än känns när jag träffar dig så gör det mig osäker för jag är så rädd att misslyckas och rädd för att göra dig besviken. Jag tror att vi inte ser samma sak på det som händer runt om oss och vad som faktiskt sker mellan oss två. Ett snedsteg och allt kommer ha varit förgäves. Alla sms, alla telefonsamtal om allt och ingenting. Om hemligheterna som sakta kommer fram och om tryggheten vi byggt upp mellan oss. Ibland känns det som om du har någon annan. Någon som är sötare, vackrare, roligare och underbarare. Även om jag vill vara din nummer ett så kommer jag inte orka med att bli mer sårad av någon som betyder mycket för mig. Det börjar göra för ont. Minns så väl första gången vi träffades och hur allting stannade upp och hur underbart allting kändes för några sekunder. Minns när du tog min hand i din och när jag fick somna vid din sida första gången. Lyckan som spred sig i hela kroppen och som nu håller på att försvinna och förvandla till olycka. Du vet vad jag sagt och du vet hur jag känner. Jag hoppas du känner samma sak och att du en dag blir min. Även om det känns som om det aldrig kommer gå så är det allt jag tänker på just nu. Tanken att få vara din.
Jag vill vara din kärlek. Allt mitt är ditt. Du är så långt bort just nu och jag vill ha kvar känslan att allt som är kärlek är du.

fröken janze.

vart jag mig i världen vänder...

..står jag här med tomma händer

Lunch.

Nu ska jag ner på stan för att ta en lunch med finaste Linnea!

2011-09-14

sjuk.

Lagomt pigg tjej som städar till den här listan!

Det enda jag har att säga idag är:

Francesca, Josefine & Jessica. Ni är otroliga.

just nu:

Storstädar hela övervåningen.

Lovers walking hand in hand without a sound.

ön.

Kvällen kommer spenderas på ön.

IDAG ÄR DET FREDAG.

och det innebär att jag kommer träffa en fin person och ha världens finaste helg!!

And then you believed in me, took me by my hand and told me that I made you free.



tre dagar kvar.

Snart är det fredag och den ska spenderas med en väldigt fin person. Lite notebook och tända ljus och bara njuta av att han kommer hem. På lördag vankas det bio och jag känner på mig att helgen kommer bli den bästa på länge. Jag känner mig så himla glad och allting blir bara bättre och bättre. Nej fredag får gärna komma, men sen får det gärna aldrig bli söndag. Från och med i helgen kommer söndagar vara den värsta dagen i mitt liv. Det innebär att du far igen och att jag kommer stanna här och sakna dig så mycket att det kommer göra ont. Nu ska jag krypa ner i sängen.Vet att du kommer läsa det här och därför skickar jag en puss åt dig!

hej jag får inte prata.

Lagomt sliten tjej som var uppe aningen för länge igår och låg och tittade på en pojke med smilgropar och klarblåa ögon. Han är tjugo mil ifrån mig och det är tjugo mil för långt borta anser jag. Jag satt hemma i sängen och kollade på skoldatorns skärm, kollade när han skrattade och jag inser att jag faktiskt saknar honom och jag ville bara krypa igenom skärmen och krama om honom. Tillslut somnade jag och imorse vaknade jag och begav mig till sjukan för massa prover där beslutet togs att mina halsmandlar kommer försvinna om några månader. Jag har pratförbud och får inte prata först min röst är någorlunda bra. Nej just nu vill jag bara fara tjugo mil härifrån och stanna där ett bra tag. För visst är det tokigt, men det är så himla underbart.
Kram.

två dagar men det känns som en evighet.

2011-09-04

idag far du härifrån.

det känns bra idag.

Igår hade jag en så himla fantastisk kväll igår. Lärde mig vad pyramiden var och straffades rätt hårt när jag förlorade. Jag åkte taxi med 7 killar ( 8 om man räknar med taxi chauffören) sen gick vi in på corona. Det är typ en helt ny värld och från och med igår kommer jag nog bojkotta klubb 5ive klubb. Jag dansade i strobe, dansade till Rebecca & Fiona, träffade en trevlig pojke med väldigt blåa ögon sen var kvällen över. Den var över för tidigt. Jag sov på sofiehem hos min fina vän Adam och imorse sa han att jag lät som en traktor då jag sov, dock skylde jag på att min röst försvann under gårkvällen. Nu ska jag bege mig mot stan och äta middag med Emma, sen får vi se vart kvällen bär av. Kram.
RSS 2.0