jag saknar sommaren del 1.

Fick sommarlov.
Firade det med att ta ett glas med Felicia.
var på bölesholmarna och drack öl.
tillbringade många dagar och kvällar på kärleksviken.
Hade fina grillkvällar med människor.

jazzfestivalen 2011

Hörde Blues på Äpplet.
Satt och pratade med de här fina människorna.
Tog mig ett glas med världens bästa Alessandro.
Tog mig även ett glas med fantastiska Johanna och på fredag ska vi också ta ett glas!
Sen såg jag den fantastiske Nils Landgren. Det var helt otroligt.

packar.

Lämnar staden imrogon. Hemma igen på onsdag. På torsdag ska jag plugga massa och på fredag är det partaj.
Lovet är här och det gillas. Har lite förinställda inlägg som ni förhoppningsvis tycker om. Tjingeling!

Andreas.


"Det här är kärlek när den är som starkast. Det här är kyssar som kombinerar känslan av raketryggsäckar, bergochdalbanor och elchocker. Aldrig kommer ni fastna i pinsamma tystnader. Aldrig kommer ni få nog av varandras saltsmakande överläppar. Aldrig kommer ni sluta skratta åt det där skämtet från den där usla nittiotalskomedin som ni ser första natten när ni ska sova ihop. "-Jonas Hassen Khemiri

Hostar, stressar och är slut i huvudet.

Sceniska projektet tar just nu över mitt liv. Så mycket som ska göras och annordnas och jag vet inte vad. Känner inte alls samma tagg som i början och just nu är jag less på dålig sömn, stress och allt annat. Imorgon ska jag göra högskoleprovet och jag förväntar mig ingenting alls. Sen förhoppningsvis kommer världens bästa kille hit och sover med mig och sen är det lov. Lovet till bringas i Sollefteå och oj vad jag ska sova.
Nu ska jag till skolan för scenografi möte. Vi hörs. Adjö!

Kaffe och kaka.

Utanför min gård finns det en stor ek.

hos Linnea!

Jag har bestämt mig.

just nu känner jag det största godissuget jag typ känt på hur länge som helst. Bara tanken av färglada figurer i en skål och sitta och trycka i sig och bara äta. Mums säger jag och nu beger jag mig till den trogna ersmarks macken för att inhandla diverse godis och kanske andra smaskigheter. Japp, jag har bestämt mig för att köpa en fet godispåse för ikväll ska jag äta så jag spricker.
KRAM.

höst.

image description
Det här var jag igår. Det var kallt. Frös om öronen fast jag hade mössa. Det är höst, på riktigt nu. Hösten är fin, vacker, men kall. Igår var det en sån kall höst dag att jag fick frost på halsduken. Jag lyssnade på Billie the vision & the dancers och drömde mig bort till varma sommardagar. Då ingenting riktigt spelade någon roll. Då man bara var helt enkelt. Inga konstiga känslor. Inget som störde en. Sommarnätter med en öl och en brasa. Det känns som en evighet sen. En evighet sen allt hände och sedan allt försvann. Minns inte när hösten kom till stan eller när höstjackan fick plockas fram ur garderoben. Det känns som om det hände på en natt, att allt bara vart kallt, mörkt och aningen eländigt. Dock har jag någon som värmer mig den hör hösten. Någon som får hela mitt hjärta att slå och som alltid finns där och bara är hur bra som helst. Det enda som är bra med hösten är att jag har träffat dig och för att det är så vackert ute just nu. Jag tror jag känner en slags hatkärlek till hösten.

molnen på himmelen seglar förbi.

Har massa inplanerat ikväll och det bästa av allt är att du inte har en aning om det.

du+jag = sant

idag är det onsdag.

Igår tog jag bussen långt bort. Bara bort från Umeå, Bort från allting som pågår just nu. Sen somnade jag i den skönaste sängen jag vet, i en trygg famn av ren utmattning. Minns inte sist jag sov så bra som jag gjorde inatt. Inga mardrömmar och inga hemskheter som förföljer en. Inatt var en natt av ren och skär lycka. Imorgon kommer Andreas hem och vi ska på shoppingtur sen ska jag äntligen få krypa ned i hans famn efter allt för många dagar ifrån honom. (Ja distans är himla besvärligt). På fredag är det fest och utgång som gäller och jag har stora planer med att gå hem med bartendern! Ser framemot helgen och allt vad den nu kommer innebära! Vet att jag varit helt värdelös på att uppdatera men det är mycket som händer nu! Hoppas ni har förståelse och att allt är bra med er!
Stor kram!

jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu.

Im having trouble sleeping, thinking of what you said.

Måste träffa dig nu och veta att allt är precis som vanligt. Veta att du menar det du sa och veta att det är du och jag mot världen. Jag behöver dig nu, mer än någonsin och jag behöver veta att vi tillhör varandra.

2011-10-06

ibland orkar jag bara inte bry mig. Idag är en sån dag.

bara du.

Det bara hände. Plötsligt satt du där, lite små blyg i den ljusa soffan och log. Under kvällen vart vi mer närgående och allt slutade med en kyss. Även om vi hade alkohol i kroppen var det så mycket mer än en kyss. Du släppte mig inte utan stod där bland trängsel och fulla ungdomar och bara höll mig nära. Dagen efter bestämde vi oss för att träffas. Nervös och pirrig möttes vi på en tom gågata och vandrade hand i hand under månskenet tills vi hittade en parkbänk och bestämde oss för att slå oss ned. Där satt vi, jag i din famn med dina armar runt mig. Sen flyttade du. Du flyttade ifrån Umeå och du flyttade ifrån mig. Det tog inte länge för oss att inse att vi faktiskt var kära i varandra. Att vi på något tokigt vis hade hittat någon att falla tillbaka på. Någon att bygga något vackert med. Att vi hade hittat någon man faktiskt kärlekar. Telefonsamtal och sms i oändlighet tills den dagen du kom hem igen och jag för första gången fick somna i din famn. Det kändes overkligt när jag faktiskt insåg att du hållit om mig i stort sätt hela natten och att jag hittat dig. Nu är vi officiella och det kan inte kännas bättre än vad det faktiskt gör. Jag saknar dig om nätterna när du inte är här hos mig. Dock är det ganska skönt att sakna dig, för när vi väl träffas och när jag inte har fått pussa på dig på över en vecka, kan jag inte få nog av dig. Finns som inget stopp. Det vi har är vackert och jag trodde inte jag skulle hitta någon så bra som dig. Någon som får hela min själ att skratta och som alltid finns där för mig och stöttar mig i mina beslut. Det är härligt att vara kär igen. Det är härligt att ha någon som är kär i mig. Jag tror det var menat att vi skulle hitta varandra och jag vet att det här bara är början på en lång historia.

Lycka.

Jag kommer aldrig glömma första gången vi träffades. Första gången vi tillbringade vår första natt ihop. Eller den första morgonen då jag vaknade i din famn. Första kyssen. Första kärleksförklaringen. Du gör mig fullständig och jag uppskattar allt du gör. Du är helt fantastisk och jag är glad över att vara din.

tonight you belong to me.

Bara för att du är min.
Ikväll ska jag och svulla med Andreas och hans vänner och se film som det lät. Ska bli oerhört spännade måste jag säga (det där med att svulla alltså) men det är en upplevlese och jag ska svulla tills det inte går längre. Nu ska jag packa en liten väska eftersom natten kommer spenderas hos Andreas eftersom han lämnar staden imorgon och är borta i en vecka ( distans suger en aning) men är man kär så är man! Nej nu måste jag kila! Vi hörs snart igen! KRAM!

ITALIEN 2011.

RSS 2.0