det var aldrig du och inte heller vi.

det här är stunden vi säger hejdå och aldrig mer pratar igen. Tack och hej.

min kärlek.

bra helg.

Gårkvällen spednerades på aula nordica med star for life gänget. Hade nog ett av de roligaste ögonblicken inom musik och det lär bli något jag sent kommer glömma. Dansade så hårt att jag har träningsvärk i armar och ben. Vill bara göra om det, om och om igen! Sen for jag hem och sov. Sov länge och det var skönt och idag har jag inte gjort ett skvatt. Sett film, sovit, sett mer film och ätit as bra och god mat (yepp pappa kan när han vill).  Klockan är nu tio över tolv och om två timmar och femtio minuter kommer Andreas hit. Tänkte se O.C tills dess (första säsongen in my heart) och få lite nostalgikänsla av kvällar i yttersjö med Janina, tonårstjaffs och lite andra trevligheter! O.C förknippar jag med högstadiet. Nej, nu tänker jag sluta skriva detta helt meningslösa inlägg och invänta att min bättre halva kommer hit och gör sängen varm! Godnatt kära vänner!

det här dygnet har jag sovit 15 timmar.

Jag är trött. Vill bara sova. Vet inte om det är mörkret som gör mig så trött, eller för att jag bara är så sjukt stressad över allt och ingenting. For hem från skolan idag, bara så jag kunde sova. 15 /24 timmar har jag sovit detta dygn. Nu ska jag lägga mig och sova mer. Godnatt.

Januari till Oktober.

Januari: Var jag på fest hos Francesca med massa trevliga människor.
Februari: For jag till Hemavan med dessa personer!!
Mars: I mars var jag på VIP konsert och såg Lars.
April: Firade  vi Emmelie och Rasmus som fyllde 18
Maj: Det vart min tur att fylla 18 och jag tog med mig dessa sköningar ut på krogen.
Juni: Vi fick sommarlov.
Juli: Spontan åkte jag, rasmus och Alessandro till Nordmaling.
Augusti: Skolan började igen och vi var störst på skolan.
September: For till Italien.
Oktober: Hälsade på min Andreas i Sollefteå.

2 år.

Idag för två år sedan födde världens finaste och sötaste och charmigaste lilla killen och jag vart moster. Moster åt denna lilla krabat som får ens hjärta att smälta. Tiden går för snabbt och du är inte lika liten länge!
Tusen grattis kramar och pussar hjärtat! Kramar Moster.

maskerad.

Ikväll är det maskerad och när man väl har kommit på vad man ska vara så går planerna inte igenom. LESS. Johanna och Lina kommer hit om ett tag för llite tjejhäng (förfest, sminkfest, kläutsigfest osv) Blir nog kanoners! Är stressad för jag ska göra tre rätters middag, hinna städa här och klä på mig lite kläder så jag borde gå nu. Bilder från igår kommer upp lite senare ikväll! See you soon! puss.

A.

girls night.

Ska på Iksu spa med min finaste och bästaste Francesca ikväll. Kvalitetstid och lite avslappning är vi nog båda i behov av, så kvällen kommer nog bli helt fantastisk.

När är det kärlek?

När du tillbringar den första natten med någon och sedan äter frukost tillsammans?
När du tar den första pussbilden med någon som ständigt får dig att le?
Eller när ni bestämmer er för att nästan bli officella och kallar varandra för pojk/flickvän?
Är det i det ögonblick då ni helt plötsligt inser att ni är menade för varandra och nästan blir som ett pussel på två bitar?
Eller när den första och största kärleksförklaringen kommer på tal?
Eller När ni tänder ljus och har myskvällar konstant?
Oavsett när det är kärlek, Så vet jag att allt som har med kärlek att göra handlar om dig och oss. Du är min och jag är din, Precis som det ska vara.

2011-11-02

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Det blir aldrig som man nästan förväntat sig att saker ska bli. Känner att det nästan gör ont eftersom det är en speciell dag idag, Iallfall för mig. Det hade kunnat bli en fin dag, men istället känns allt bara kallt och jobbigt. Snart är det december också. Första decembern på länge som jag inte kommer tillbringa med någon. Ingen att kyssa på nyårsafton och ingen att värma sig hos. Kyla är allt jag känner just nu och det är kallt.

jag saknar sommaren del 2.

For till Stockholm.
Firade midsommar I Josefines stuga.
Kusinerna från Stockohlm kom förbi.
Hängde mycket på vita björn och drack Rosé.
Var på Francescas 18 års kalas på Olerys.
Båten igen. Det här var Agnes debut vecka. Det var superskoj.
Spelade poker.

klätterträd.

RSS 2.0