bara för att kvällen igår ägde.













bland vodka, cider och gangsterposer med fina Agnes.


Vita Björn med fina vänner.

keep your heart wide open so I can fix what's broken.



Nu ska jag fara och jobba 5 timmar, sen ska jag ut med fina vänner och unna mig ett glas vin.
Jag lovar att fota ikväll så bilder kommer hamna här! Stor kram!

2011-07-28

I wanna make you happy, I wanna make you feel alive. Let me make you happy.


igår och idag.

Igår var jag med fina vänner och såg Harry Potter. Jag skrattade i slutet och nu är alla harry potter filmer förstörda för mig!


och imorse när jag vaknade vid 9 tiden så visade termometern 32.7 grader. Jag är as glad för det.



så därför gjorde jag go frukost och lyxade till det med en mega god smoothie fylld med massa färsk frukt.


Harry Potter och kanske ett glas Rosé.

Nu ska jag på Harry Potter med en ont mage och ett ömt huvud. Jag ska köra bil ner och möta upp vännerna sen troligtvis sätta oss på vita björn där jag kan få ta et tglas rosé. Sen ska jag  njuta av den sista Harry filmen. Det kan inte bli en bättre kväll. Kram

jag vet att du saknar mig inatt, lika väl som jag saknar dig.




bland dagböcker och gamla kärleksförklaringar finner du mig nu.


Just nu rensar jag lådor. Jag städar utanför mitt rum eftersom jag ska få en ny stor garderob. Jag hittar gamla dagböcker med kärlekslistor och kompis bråk. Det är intressant hur jag känner igen problemen som då för tillfället var de största händelserna i mitt liv, Men nu är de problemen bara barnsligheter. Jag har växt och jag har annan syn på vissa saker. Jag hittade en låda alldeles nyss med saker jag fått från gamla pojkvänner. Ett snett hjärta någon gjorde på slöjden och ristade in "A+J" med hackig handstil i. En delfin som pryder ett smycke att hänga runt halsen. Jag hittade ett gammalt kärleksbrev jag en gång skulle skicka till någon men rädslan att göra fel gjorde så att det gömdes i lådan med gamla minnen. Jag hittade en urtömd, slipad och lackad kokosnöt som sedan blivit omgjord till en skål (och kokosnöten kom från Malaysia) jag blir nästan imponerad av arbetet. Himla gulligt är det iallafall.  Det äger att rensa lådor och hitta gamla minnen, Men gamla minnen måste bort för att nya ska ha plats att skapas och gömmas till nästa rensning. Det är då kul att hitta saker som jag nästan glömt bort men som en dag för många år sedan gjort mig så otroligt lycklig och fått mig på fall.  Det här gjorde mig på rätt bra humör och nu ska jag återgå till rensningen av gamla minnen. Kram!


I think you mean more to me than you should

Just so you know the next time we meet.

2011-07-24

det är storm i Sverige, orkaner i skåne och det har stormat i mig det senaste året.

Helt plötsligt vart himelen utanför mitt fönster alldeles svart.

trästock 2011

Det jag gjort under mitt dyng på trästock:
  • Druckit öl i en alldeles för varm opel med tre nästan främmande pojkar.
  • Ställt sig i en kö för att få ett gult band till campingen.
  • Gått på bajamajjor så det räcker för i år.
  • kexat alldeles för tidigt och sedan börjat om på nytt.
  • Gått på fina prommenader med en ny bekantskap
  • Druckit vodka med smultrondryck.
  • Skrattat åt alla som hade ett rosa band + jeansshorts av någon anledning.
  • Spelat jag har aldrig och fått reda på alldeles för mycket.
  • Jag har dygnat för första gången i mitt liv.
  • Varit med världens trevligaste grabbgäng!
  • Ägt en kille så mycket att han inte vågade säga ett ord till mig på hela kvällen.
  • träffat massa gamla bekanta.
  • har nästan somnat i en pojkes famn.
  • övertalat någon om att INTE gå hem från skellefteå.
  • Ätit pizza som inte var pizza, men något var det och det mättade min mage.
  • Druckit ett halv torrt vitt vin ur marimekko glas.
  • Svarat på alldeles för mycket frågor om allt och ingenting.
  • Lärt mig vad man är då två stycken är bukisar.
  • Jag har gått fram och tillbaka till en bil och campingen ett x antal gånger.
  • Somnat på asfalten och blivit väckt och fått höra att man är en otroligt söt flicka.
  • Hört ett x antal människor kräkas ett x antal gånger.
  • Somnat på en pojkes mage.
  • Somnat i en pojkes famn i en röd liten bil.

just nu:

Packar jag för fullt inför helgens as roliga bravader.
Sen njuter jag av en kall som jag verkligen tyckte att jag förtjänat då jag jobbar 3 veckor i sträck och gått på pencillin och i stort sätt faktiskt slutat snusat. ( har inte haft en egen dosa på 1½ vecka nu!!!)

Boy, I miss you and all the things you did.

tomt.

Den enkla, eller den svåra vägen. Det var så han sa idag när vi låg i min soffa och pratade. Antingen eller är det som gäller från och med nu, men jag vet inte vilken väg jag vill ta. Jag somnade av utmattning i hans knä, det var det närmsta vi varit under de senaste fyra månaderna. Fyra månader av ensamhet,  tomhet och ekande nätter. En kropp som inte värms av en stor barm som ömsesidigt andas ihop. Det är tomt. Tomt överallt och jag är förvirrad för jag vet inte vart jag står längre. Vet knappt vem jag vill vara. Det här gör mig tokig. Önskar allt vore lättare och att det inte var tusen saker som hemsökte mig. Önskar att det var du och jag mot världen. Önskar att dagen aldrig tog slut.

igår såg det ut som om himmelen brann.

Hade en himla fin kväll igår med bra vänner. Vi såg första Harry filmen, åt glass och popcorn och hade det himla mysigt. Sen följde jag med dem till bussen och då såg himlen helt otrolig ut. En fin kväll som slutade på ett fint sätt. Nu ska jag till en annan vän här i Ersmark för kaffe och prat. Vi hörs snart igen!

oredigerade mobilbilder från gårdagens äventyr.

A Friday Smile.

helt plötsligt gör det inte lika ont längre.





det drar kallt genom den spruckna vindrutan.

Det smattrar på altanen utanför mitt rum. Det är mörkt ute och jag dödade just en mygga. Jag har gåshud på armarna, träningsvärk i ryggen och jag har just sett en alldeles för sorglig film för att ens kunna le. Kan inte förstå hur en film kan få en att bli så känslosam. Riva upp gamla sår. Jag kommer somna med en näst intill tom känsla i kroppen inatt och jag minns inte sist det hände.

between love and hate.

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over.
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead.

på lagret finns det jordgubbar stora som tomater.





Eftersom jag inte är sådär jätte kry fortfarande så hade jag en tung dag på jobbet. Som tur är är har jag fina kollegor som kommer med blåbärshjärtan (guld till dig Lena) och när febern kom smygandes kommer Ludvig med en jordgubbe som är lika stor som en tomat. Det gjorde nog min dag kan jag lova. Börjar bli less på att inte vara helt hundra nu och det märks så lätt att jag inte är frisk. Det enda jag vill göra är att sova. Hela förbaskade tiden. sovasovasova. Även om det är så att jag får sova ensam nu, så vill jag helst sova. Fast börjar sakna mina vänner nu. Har som inte tid eller ork att träffa dem nu när jag jobbar så pass mycket som jag gör. 1½ vecka till sen trappar jag ner på pass ordentligt. Då får jag massa tid till att ligga på stranden och njuta av sommaren. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, sen ta och göra mig en ordentligt stor kopp te och krypa ner under världens mysigaste filt och se en film. Vi hörs snart igen mina vänner! Stor kram!


2011-07-11

 

Då var man där igen. Stället jag fruktat för den senaste tiden. Jag vet att jag gav upp hoppet rätt tidigt om att få sova med dig jämt och ständigt. Så många gåner jag försökte få hit dig så jag kunde få se dig sova på mina kuddar. Vi har nog varit ifrån varandra för mycket skulle jag tro för att kunna hitta tillbaka till det lilla vi delade en gång. Det kanske är lika svårt för dig som det är för mig? Kanske saknar du mig om nätterna och önskar att du fick slå till mig lätt så jag slutar snarka? Antagligen inte. Fast man får kanske hoppas? Jag vet inte vad som blev fel egentligen. Vi var väl för olika i längden. Egentligen orkar jag inte bry mig om dig, men eftersom vi delat så mycket och ingenting gör det på någotvis ont. Tankarna flyger omkring i huvudet ikväll, Det har inte gått länge sen du försvann men det känns som en evighet. Jag minns hur jag märkte att något inte stämde längre. Minns hur jag kunde se när du varit hos någon annan. Hur vi pratade om hur allt skulle bli och att vi tillslut avslutade det lilla vi haft. Ensamheten har sakta smygit sig på. När jag sov hos dig första gången minns jag hur jag tänkte att jag inte var den första tjejen som sov vid din sida. Den luktade en svag söt parfym men jag brydde mig inte. För jag var hos dig. Ensam i din säng med dig. Kanske var det jag som förstörde. Eller så var det du. Vad som än hände är jag glad att du var en del i mitt liv. Jag vill inte ge upp tanken på att du en dag kommer vara mig nära igen. Andas tungt i min nacke och hålla min hand om nätterna. Vill inte ge upp tanken på att vakna helt intrasslad i dig på morgonen och sedan få en lätt kyss på min skuldra. Du är mer än du tror, Mer än du någonsin kommer kunna ana. Du verkar så kall på ytan, som om du har ett hårt skal runt om dig. Jag har sett den fina mjuka killen som finns där under. Den fina killen som bara få får chansen att se. Jag vet inte vad jag ska ta mig till längre. Du är för långt borta för att jag ska kunna visa hur det känns. För långt borta för att jag ska kunna kyssa dig och få dig att inse. Mitt hjärta gör ont. Ensamheten ekar i rummet och min kropp saknar att känna din om nätterna. För många dagar har gått för att kunna förlåta tror jag. För många olikheter mellan oss. För mycket helt enkelt.











honugsmelon, jordnötter och bubbelvatten.

Har legat sjuk hela helgen. Varit på sjukhuset ett x antal gånger. Huvudet är helt slut. Nu sitter jag nerbäddad i soffan och äter vattenmelon, jordnötter och dricker bubbelvatten, sen ser jag finalen av project också! Inte helt fel helt enkelt! Imrogon jobbar jag 07-15 och förhoppningsvis är det jätte dåligt väder så att jag slipper få ångest av att stå inne på lagret när halva Umeå ligger på stranden.. Nu ska jag återgå till min final och ha familjekväll! var på tok för länge sen! KRAM!

varför vill du riva ner mitt stängsel?



Lät honom in, lät honom ta, Lät mig tro, vad han än sa. Jag lät det gå, svävade på moln. Tills han slet mig i stycken och spottade på mina sår,Men ser det ut som om jag sörjer dig, Mer som om jag höjer dig. För jag kommer aldrig låta dig få se mig svag. Jag och allt, allt jag kan ge .Vill ej ha mer det är så han är. Han är så stark och det är så jag blev. Litar inte på någon och allt är hans fel, Men ser de ut som jag lackar nej mer som om jag tackar dej. För jag kommer aldrig mer låta dig se mig svag. Jag gråter bara i regnet. Superstolt som vill veta vad jag tänker, Men baby om det ändå var så enkelt. Varför vill du stå med mig i regnet? Varför vill du riva ner mitt stängsel? Baby jag vet ändå vad som händer. Så jag gråter bara i regnet. Han vill ha varmt, han vill ha kallt. Han vill ha hav och han vill ha land. Han vill ha vitt, han vill ha svart. Han vill ha mig, han vill ha allt. Jag gav dig en chans, Men det tog mig ingenstans. Så sluta tro för det hjälper mig ingenstans.  Så du kan ta av dig dig ditt regnställ.
RSS 2.0