I don't feel it anymore.

The heart in all that matters.

Jag är less på falska förhoppningar, less på att ständigt få något att tro på som sedan raseras. Känner att det är dags att få vara glad och lycklig varje dag och bara få skratta och leva. Förstår inte varför det ska vara så svårt och varför man gör det så komplicerat från första början. Det är väl bara så att du är för bra för att vara sann och att det inte var meningen att vi skulle hitta varandra eller något i den stilen. Känner mig bara allmänt förvirrad och jag önskar du kunde se mig för den jag var och älska min personlighet och känna den där saknaden fast vi är i samma rum och jag önskar att jag kunde få din värld att stanna. Dock är det inte så och frågan är väl om det någonsin kommer kunna utvecklas som jag vill. Du får mig att må så himla bra och du får hela min själ att skratta. Jag minns inte sist jag mådde så här bra och sist jag kunde sova en hel natt utan att vakna eller ha svårt att sova. Innerst inne vet jag att det är tack vare dig jag mår som jag mår idag, men du verkar vara inne på ett helt annat spår. Varför skulle vi göra det så komplicerat och inte bara vara och ligga och lyssna på bra musik och prata om livet som vi gjort så många gånger? Känner mig halvt vilsen igår och det är så stor skillnad från igår då jag knappt kunde andas för att jag sprudlade av lycka och glädje. Även om det var mindre än tjugofyra timmar sedan känns det som en evighet igen. Du får min värld att stanna och du får min själ att le. Kan vi bara vara vi och ligga stilla med ljus som brinner och lyssna på fina covers och dela hemligheter.
Det är ju då det är som bäst och det är då vi är som bäst.

make you feel my love.

ITALIEN.

'
Den 28/9 far jag med dessa skönheter till Alghero i Italien för att umgås, vila upp oss, Sola och bada, dricka vin och bara mysa. Det kommer bli helt fantastiskt och jag är så lycklig i hela själen. Ni är bäst.

en pojke och alkohol.





Det känns bra igen och jag längtar till imorgon och kvällen kommer bli fantastisk. Allt kom så plötsligt men vissa saker rår man helt enkelt inte för. Det känns bra iallafall och så får det gärna fortsätta.
Ikväll ska vi på den enda 18 års klubben i stan. Vi lär dansa och kanske dricka en och annan drink. Dock blir det lugna puckar ändå för somliga ska på inventering kockan 07.00 imorgon. Förhoppningsvis blir det att hänga med fina tjejer hela kvällen, träffa pojkar man en gång i tiden tyckt på tok för mycket om och såklart träffa vänner man träffar alldeles för sällan. Jag tänker gå ut med en positiv inställning ikväll, sen hur kvällen slutar det får vi helt enkelt vänta och se. Igår klippte jag av mig 20 cm av mitt hår. Det känns as bra för en gångs skull och var värt alla pengar jag betalade. Blir sällan nöjd hos frisören, men denna gång var annorlunda och jag trivs. Så nu ska jag och min nya frisyr ut och dansa, men först blir det ett glas vin och middag. Vi hörs snart igen! Har hänt massa jag ska berätta för er så småningom. Just wait and see! KRAM!

2011-08-26

jag står inte ut längre. Tror jag hade rätt när jag tänkte att det var ett misstag.

snabba glajjor.

'
Är nervös inför halkbanan imorgon, kan inte sova och tänker för mycket för det. Himla onödigt.
Bjuder på lite snabba glajjor och en lagomt nykter tjej från några helger sen tills vi hörs igen. Ciao folket!

right at the start, you stole a part of me.



Jag är glad, lycklig och jag känner något jag inte känt på väldigt länge. Gör man det rätt, kan det här förändra mitt liv ordentligt och det kan förändra hur min framtid ser ut. Ikväll är jag glad men jag önskar jag var 8.1 km härifrån i en lägenhet som luktar man och som får mig att må bra. 8.1 km härifrån.

waiting for my chance to come.

igår var vi på en hemmafest, 5ive och max.

Linnea.

Vad gör vi? NU KÖR VI!

tonight's gonna be a good night.

Linnea är på väg hit och vi ska ta första bästa buss till stan för att fara och festa med grymma människor. Jag är rå taggad på kvällen och jag tror det kommer bli en höjdare, Nu ska jag packa ner alkohol och diverse saker som kan vara bra att ha med sig ikväll. Vi hörs snart igen och förhoppningsvis ses vi i dimman bland svett och inte så nice dacemoves, men sånt får man ta när man går på den enda 18 års klubben i stan!  Ciao!

igår var en himla bra kväll.

dance dance dance.

Ska möta Josefine på stan nu för vin och prat! Sen ska vi vidare till tomtebo och förhoppningsvis dansa lite.
Denna fredag ser ut att bli bra. Vi hörs imorgon! Kram!

jag har inga vackra ord att skriva.


Only by night.

I can't make you love me if you don't.

lies from the heart.

 

 

bara för att den här resan var den bästa.

film och redigering :Josefin

kärlek är svårt. Det är roligt men samtidigt onödigt, Precis som godis.



Jag ligger hemma i sängen och lyssnar på samma spellista som gick på repeat tre gånger om imorse vid halv sex snåret. Jag har fått prata ut om allt, utan att någon dömt mig. Det behövdes. Ikväll snurrar tankarna runt i huvudet som det gjort lite för ofta har jag insett. Jag önskar så mycket att du var lättare att läsa än vad du är och att du en dag kan fråga ifall vi kan träffas. Jag vet att vi lever i helt olika världar men någonting inom mig önskar att vi vore i samma. Så mycket funderingar en pojke kan skapa hos en 18 årig flicka egentligen. Det är så himla tokigt det där med kärlek. När vet man om man är kär egentligen? och när vet man om någon kärlekar en själv? Jag saknar kärlek. Min fina vän ligger förtillfället  under en bar himmel i en sovsäck på ett fjäll och tittar på en måne, vi smsar och han skriver precis som rubriken "Kärlek är svårt. Det är roligt men samtidigt onödigt, Precis som godis." Jag tyckte det var himla klockrent bara för att det var så himla sant. Kärlek är bra och det är tråkigt att man gör det så himla komplicerat. Vad finns det egentligen som är bättre än att känna det där pirret i magen och känna den där saknaden fast man är i samma rum. Tankarna om han ser en och tänker samma sak om dig. Jag tycker om kärlek, lika väl som jag tycker om godis. Det fina i kärlek iallafall och det fina i kärlek ser jag i dig.

på fest en lördag med den största jäger flaskan jag någonsin skådat.


You were always the one.

morgondagen.




Lagomt taggad tjej som:

Städar inför morgondagen.
tvättar inför morgondagen.
stressar inför morgondagen.
och hoppas att morgondagen blir en höjdare.



numero uno.


Bara för att.

Bara för att det varit en tung vecka och för att pojkarna här ovanför gör mig rätt glad och för att gifen är min första någonsin + att den är rätt party och jag gillar party.

So tell me why we're talking when we dance so good.


Bishops Arms.

Var på Bishops med storasyster.


och vi drack vin och åt god mat.


och jag hade en himla fin kväll.

Before the night was over.

en kväll med mina vänner.


Alex agerade Chaufför och vi köpte donken till middag.
s
Sen for vi till familjen Nordströms där vi fick gofika.
Sen gick vi till Kyrkhällan.






vi badade och jag hade en himla fin kväll.



brb Nordmaling.





Far till Nordmaling för nattbad och bara en allmänt fin kväll med fina vänner. Kommer hem imorgon igen!
KRAM!
RSS 2.0