13 dagar kvar utan dig.

Saknar dig juu :( :( :(

november 2011 ( typ mest mobil)

Följde med Johanna på maskerad.
Tog KÖRKORTET och fick blommor av Andreas.
Sen var jag chaufför åt dessa pojkar.
Sen hade bästa wonderland premiär och vi hade premiär mingel.
Såg typ ut såhär:
November var bara kul. Massa repveckor och föreställningar och puss med pojkvän. Det ägde bara.

oktober 2011

For på Lars Winnerbäck med Mathias.
Gjorde högskoleprovet och lunchade med Francesca.
For till Andreas och samlade ork över en natt bara. Sponant och bra. Det var fint ute.
Hängde på Jazzfestivalen med den här bruttan och såg Nils Landgren och drack gott.
Festade med min gamla vän Amanda.
Och självklart en utekväll med Emma också!
Oktober var en blandad månad. Insåg vilka som stod vid min sida och insåg vilka som jag inte hade lust att ha någonting med att göra. Gjorde högskoleprovet som gick bättre än förväntat, såg både Lars och Nils på två helt magiska konserter. Drack alkohol, tog en buss som tog mig till en sida av stan jag inte ens visste existerade och vandrat en himla bra bit för att ta bussen hem till Ersmark. Som sagt, Oktober var en månad med många blandade känslor som inkluderar ett visst antal äventyr.

annandagen.

september 2011.

Träffade världens finaste kille och åt frukost tillsammans.
Festade med fröken Janze!
Spelade in mitt PA-100
For till Sollefteå och hälsade på min pojke.
Sen for jag på Ludwigs 18 års fest med Andreas.
Sist men inte minst hann jag även med en resa till Italien och en sjuk natt i Stockholm.
I september träffade jag min kärlek, jag for på en utlandsresa med mina närmaste tjejvänner. Jag festade, vart solbränd och saknade min Andreas. Jag for iväg från Umeå och skolan massa gånger. September var grymt.

Augusti 2011.

For till Josefin och grillade!
For på sommarens sista fest.
Sen började skolan. Annars var Augusti bra.

Juli 2011.

 

 

Åkte bil med Francesca som just tagit körkort!!

Packade till trästock, såg ut såhär.

och det här är den enda bilden jag har därifrån

 

 

Sen vart det alldeles svart på himelen kvällen jag kom hem ifrån trästock.

For på tisdagstaket med Agnes som hade debut vecka! Alex följde också med!!

Såg sista HP filmen lix.

Festade.

 

For till Järnäs

 

 

Juli var mysig, varm och stressig. Jobbade som en tok, var sjuk konstant men jag hängde med fina vänner som gjorde allt så himla mycket roligare. Saknar sommaren.

Juni 2011.

 

 

Fick sommarkänsla när blommorna blommade himla mycket.

 

var glad.

Var på vita björn med Felicia

 

 

For på bölesholmarna med fina Agnes!

For till Stockholm med Sandra, Alex, Rasmus och Tobias

 

Firade midsommar i Josefines stuga

 

Juni var helt perfekt. Stockholmsresan, skolavslutningen och värmen. Det var perfekt, fint och jag hade världens sommarkänsla. Jag mådde bra, jobbade och gjorde saker precis som jag ville.

Present!

I september så fick jag typ en " jag kärlekar dig så mycket" present av Andreas. Han hade fixat så att jag skulle få komma på the studio och fotas. Här uppe ser ni ett reslutat! Himla kul var det och jag har nog världens bästa pojkvän. Ikväll vankas tjejkväll och förhoppningsvis lite förtäring av alkohol. Så vi hörs om ett tag!

min pojkvän är just nu på Miami beach.

Pratade just med min bättre halva som befinner sig på Miami Beach. Känns sådär lagomt kul att vara i ett regnigt Umeå. Imorgon väntar en lång dag av roligheter som jag fått av Andreas. Han är helt fantastisk min pojkvän.


maj 2011.

Firade in Maj med middag hos mig, saknar dock bilder. Har bara en på mig själv som ser ut såhär;
Fyllde 18 och Tobias och Alex kom på födelsedags fika!
Sen for jag ut med dessa härliga personer!
Sen vart det kulturnatta där vi sjöng och spelade och sen for på ön och umeå var fint.
Petter var mest full och Johan var mest glad.
Maj var månaden jag upptäckte många saker med mig själv och sånt. Fick även vara med på köttmarknaden på klubb 5ive klubb och drack alkohol. Träffade många personer, hängde på teg och ville ha sommarlov. Maj var fint, bra och allt över det. Många vänner som fyllde myndig och jag fick köpa snus. Det var också rätt kung.

april 2011.

Rasmus och Emelie fyllde år och jag ville också bli myndig.
De här flickorna kom och hälsade på!
Lunchade med Sara och Maria på kajen.
sen vart det musikarfesten!!!!
och jag och Tobias var kungliga.
April var bra. Singellivet lekte och våren kom. Hade en massa kul och gjorde diverse saker. April var bra.

dagens tanke.

jullov suger.

Mars 2011


Jag och Niklas gick skilda vägar.
Sen vann jag biljetter till Lars Winnerbäcks VIP konsert och vart såhär glad:
Lars Winnerbäck ♥
Var på hemmafest och gjorde en pyramid av 3,5 or.
Fikade med världens bästa Francesca.
och de här tjejerna kom på besök i Ersmark.
I slutet av Mars var jag på fest hos Felicia med trevliga människor.
Mars var en av de roligaste månaderna under 2011. Kanske för att jag var ensam och var påväg att hitta vem jag var utan någon. Jag var inte beroende av någon utan kunde göra saker precis som jag ville och när jag ville. Himla bra månad. Träffade bara personer som gjorde mig glad och hittade på en himla massa saker, nattbowling, fest, gjorde tacos med klasskompisar och drack alldeles för mycket 3,5 or.

Februari 2011.

Hade öppethus på skolan och såg ut såhär:
Fort till hemavan med dessa människor:
Hemavan var fint.

Insåg att det inte hände så mycket i februari mer än hemavan resan. Det var roligt och helt fantastiskt att bara komma bort från allt. Hemavan förändrade mycket helt enkelt.

Januari 2011

Firade in det nya året i Hörnefors med trevligt folk.
Var på tjejkväll med mina närmaste tjejvänner.
Förstörde fingret..
Och var på fest hos Francesca och lärde känna nya människor.
Januari var bra. Festade, hade lov, umgicks med mina närmsta vänner och livet lekte typ. Det var kallt och riktig vinter. Januari 2011 känns som en evighetsen och det har hänt så mycket sen dess.

jag saknar dig så mycket.

Något jag inte räknade med.

 

Det var som ett annat liv. Du var den jag ständigt ville stå brevid, du höll mitt hjärta så hårt att jag gav upp så många saker för din skull. Månader vart till år och plötsligt var det inte lika enkelt som det i början var. Vi skulle hålla hand tills våra skelett förvandlades till damm, Jag trodde vi låg mellan himmel och jord. Det som är nu, vad är det? Jag håller avstånd ifrån dig. Så van att alltid bråka nätterna långa. Jag har sett för mycket, levt i en lögn. Dina blickar bränner hål i min själ och hjärtat säger stopp.  Mina tankar kommer inte vända. Brinna brunnit brann, Erfarenhet.  Minnena lever kvar och en gång är ändå ingen gång. Ingen av oss står i tårar längre. Vi har nya som fångar oss nu. Vi fryser ut varandra. Det som en gång varit, finns plötsligt inte längre kvar.

 


2011-12-20

Imorse när jag klev ut så hade jag fått ett medelande på bilen. Mycket trevligt.
Och idag såg jag ut såhär.
Sen har jag slagit in julklappar, Hittils har det varit en bra dag.
s

Fever, Fever leave my heart alone.

Är sjuk, igen. Har fixat ny design på bloggen och kan ni inte skriva vad ni vill att jag ska skriva om? Det blir så mycket roligare då! Nu ska jag invänta att min Andreas ringer från Mexico och berättar hur varmt och skönt han har det. Vi hörs snart igen! kramar!

Några bloggar jag läser.

Fick en kommentar på mitt förra inlägg där någon som kallar sig för "p" vill att jag ska berätta om de bloggar jag läser och nog kan jag väl göra det.

En blogg jag läser är Min barndomskompis Hanna. Hon är grym på att uppdatera, skriva om roliga saker sen gör hon saker hela tiden och är sjukt bra på att fota. Sen brukar hon lägga ut jätte fina bilder på mat, BRA mat dessutom! Så Hannas blogg gillar jag himla mycket!
Sen har vi ju duktiga Christoffer som är en gud på att fotografera. Han har massvis med kameror vilket resulterar i massa fina bilder!
Josefin i min klass skriver hur fina saker som helst på sin blogg. Sen så uppdaterar hon ofta, skriver om sin vardag och är duktig på att lägga ut bilder! Men höjdpunkten med hennes blogg är att hon gör jätte fina videos som man kan titta på vilket jag tycker är himla trevligt!
Här har ni några bloggar jag läser iallafall! Bilderna är tagna från respektive blogg. Hoppas ni har det bra i Julstöket!

direkt från mexico.

Skypade just med Andreas. Detta var vad jag fick titta på. Ser inte alls skönt ut någonstans, onej.
Jag saknar han iallafall, mer kan jag inte göra just nu.
Godnatt.

innan du glömmer mig.

det finns ett sätt att älska, tusen sätt att gå.

utan dig finns det inget oss.

Du ger mig så mycket kärlek och lycka att jag ibland inte vet vad jag ska göra. Du är en otrolig människa och det vi har är himla otroligt. Du vet vad de säger om kärlek, att det finns någon för alla och jag tror du är den som kommer göra mitt liv fullständigt. Kärlek. Det är det vi har, du och jag och ingen kan få mig att känna mig som du gör. Så älskad, omtyckt och behövd. Jag älskar dina smilgropar, ditt skratt. Dina armar runt min kropp. Att få krypa upp i din famn när jag behöver det och bara få ha dig nära. Hur du dunsar ner i sängen när du jobbat och släpper ur all värme så man ryser över hela kroppen. Du är min. Mitt egna lycko piller. Den som får hela min vardag att bli så otroligt mycket lättare. Trodde aldrig jag skulle få uppleva kärlek på den här nivån. Eller få dela så mycket med en människa. Vi skapar ständigt minnen tillsammans, minnen som vi kommer att komma ihåg i all framtid. Jag älskar dig med hela hjärtat och det enda jag kan säga är precis som du sa inatt när vi låg sådär ihop trasslade som vi alltid gör: Utan dig finns det inget oss.

they say that true friendship never dies.

You don't know how you met me You don't know why, you can't turn around and say good-bye. all you know is when i'm with you I make you free And swim through your veins like a fish in the sea. Follow me  Everything is alright  I'll be the one to tuck you in at night  And if you want to leave I can guarantee You won't find nobody else like me . I'm not worried 'bout the ring you wear Cause as long as no one knows Then nobody can care .You're feelin' guilty And I'm well aware But you don't look ashamed And baby I'm not scared . Follow me Everything is alright  I'll be the one to tuck you in at night And if you want to leave I can guarantee You won't find nobody else like me Won't give you money I can't give you the sky You're better off if you don't ask why I'm not the reason that you go astray and We'll be alright if you don't ask me to stay I'll be the one to tuck you in at night And if you want to leave I can guarantee You won't find nobody else like me.

Tiden går för snabbt och jag hinner inte reagera.

Det snöar ute och allt blir vitt, men allt jag ser är förändringar. Träden ser annorlunda ut, gatorna och det är inte som förut. Förändringar är bra. Ge mig tusen av dem. Jag vill förändra allt just nu, bara göra saker annorlunda.
Ikväll ska jag vara hos Andreas och se idolfinalen och bara göra ingenting. Imorgon är det lilla julafton och det ska bli mega mys! Nu ska jag fara till stan för att möta upp min man som äntligen är hemma!
KRAM!

det låter som om det är en storm påväg inatt.

Jag är väl medveten om att min uppdatering ej har varit på topp och anledningen är väl för att jag inte har haft någon ork. Uppsättningen av wonderland gick galant och efter 6 föreställningar denna vecka är jag helt slut. Igår skulle vi ut och dansa men jag for hem till Andreas redan vid ett och klev inte upp ur sängen först klockan var halv fyra och idag har jag och Andreas införskaffat par-poäng! dvs, vi var på ica maxi och köpte vuxensaker (typ lampolja och sådana saker). Idag åt vi himla god mat också och nu är min man på jobbet och jag ligger nedbäddad i hans säng och halvsover. Vi hörs snart igen! Godnatt!

RSS 2.0