jag har världens bästa man.

just nu befinner han sig i Sollefteå ochtittar och håller på och planerar en perfekt halvårs dag och Jag längtar ihjäl mig!!!! 

Annars då? jo det är fina firren och allting är som det ska. Skoltrött och längtar tills det blir juni så man får ta studenten. Har Fixat balklänningen och skivan klänningen. Helt perfa.
Ska sova nu i min mega stora säng.
Godnatt.

inte igår.

Hallå! Vet att jag har varit helt fruktansvärt dålig på att upptadera men så blir det när min Andreas äntligen kommit hem från USA. det enda jag gjort den senaste veckan är att ha varit med honom, somnat med honom, kramats och bara myst. Han är hemma igen och allt känns hur bra som helst. Just nu sitter jag på Svenska C och håller på att somna, fattar inte hur jag kan vara så sjukt trött konstant nu för tiden. Ljuset får gärna komma. Saknar solen.

Hej.

Lust att komma hem nu eller?

pipes.

nyårsafton.

Nyårsafton var konstig. Konstig men så sjukt trevlig. Började hos fröken Janze i Röbäck med  Johanna, Alexandra,  Emma, Jessica och Emma. J. Vi åt god middag, Drack underbart vin och skrattade en hel del. Sen efter vi druckit upp vinet fick vi för oss att fara på fest. Så vi gick till glödhetan där en bil hämtade upp oss och jag och Emma. J tänkte vara lite revolutionerande de sista timmarna på året så vi beslutade oss för att åka skuff. Varmt, trångt och helt sjukt är väl hur jag kan förklara för er som inte åkt skuff hur det är. Sen hamnade jag, Jessica och den andra Emma på Böleäng på korvfest. Det var vi tre + massa killar ( ej fula ska påpekas!) där jag briljerade med min hockeykunskap. Sen vart det musiktävling och jag vart indelad i lag Mintu, där jag även kunde briljera med mina musikkunskaper. Sen försvann Emma och Jessica och jag vart ensam på den trevliga korvfesten, dock var det inga problem. Jag hade min skumpa och följde med pojkarna ut till tolvslaget där vi såg massa fina raketer. Sen slog det mig, här står jag alltså på tolvslaget med en himla massa främlingar och skålar in det nya året. Spännande. Sen vart det kallt så vi gick in och drack ännu mer skumpa och sen återvände Emma och Jessica. Det var väl allt som hände på nyår i en kort resumé, men om jag ska vara ärlig så var det nog ett av de trevligaste nyårsaftonar jag varit med om! Främlingar är inte så tokiga ändå!
RSS 2.0